Ajanvaraus ja peruutukset

Ajanvaraus onnistuu kätevimmin http://www.varaaheti.fi/tatuointistudiothinkpink

Sähköisestä ajanvarauksesta voit selailla rauhassa eri vaihtoehtoja ja katsoa itsellesi sopivimman ajan. Silloin kun sinulle sopii. Tatuointi-/ palveluvaihtoehtoja voit selata alkuvalikosta. Infoympyrää painamalla saat lisätietoja tatuoinnista ja hinnoittelusta sekä lisäohjeita suunnitteluun yms.

Minulla on käytössä sama ajanvarauskalenteri, joten jos vapaita aikoja ei ole saatavilla haluamanasi päivänä tai nopealla aikataululla, se tarkoittaa sitä, ettei vapaita aikoja vain kertakaikkiaan ole saatavilla. Minulle voi ilmoittautua peruutusjonoon, mutta valitettavasti en pysty antamaan nopeammin aikoja kuin mitä kalenterissa näkyy.

VARAUSMAKSU

Olemme ottaneet käyttöömme varausmaksun, joka on tatuoinnin koosta riippuen 50 – 80 euroa. Varausmaksu maksetaan samalla kun varaat ajan. Sinun täytyy luoda itsellesi tili. Hintana näkyy 50, 80 tai 150 euroa, joka EI SIIS OLE TATUOINNIN LOPULLINEN HINTA vaan VARAUSMAKSU, joka vähennetään tatuoinnin loppusummasta.

LAHJAKORTIT

Jos sinulla on lahjakortti, varaathan ajan esimerkiksi sähköpostitse: ajanvaraus@ninamyllymaki.com.

ENNEN AJAN VARAAMISTA

Teemme tatuointeja vain terveelle iholle. Sinun tulee kertoa etukäteen, mikäli sinulla on terveyteen liittyviä haittoja tatuoinnin ottamiseen tai paranemiseen liittyen. Esim. verenvuototauti, atooppinen iho, väriaineallergia/-yliherkkyys, psoriasis, epilepsia, diabetes, arpia tai luomia alueella, verta ohentava lääkitys, tms. Esimerkiksi ihottuman tai arven päälle tatuoitaessa emme myönnä kyseisen alueen kohdalle takuuta.

MAKSAESSASI VARAUSMAKSUN, HYVÄKSYT SEURAAVAT EHDOT:

Varausmaksu toimii vakuutena siitä, että olet harkinnut tatuoinnin ottamisen loppuun saakka ja tulet sovittuna aikana paikalle.

Varausmaksun maksettuasi varauksesi on sitova. Varausmaksu maksetaan takaisin ainoastaan siinä tilanteessa jos tatuoija joutuu perumaan varatun ajan, eikä uutta aikaa saada järjestymään kohtuullisen ajan sisällä.

Mahdolliset muutokset tatuointia koskien tulee ilmoittaa viimeistään viikkoa ennen aikaa. Myöskin mahdolliset malli- ja toivekuvat tulee lähettää viimeistään viikkoa ennen sessiota.

Varausmaksu hyvitetään takaisin tatuoinnin hinnassa. Mikäli aikoja on useampi varattuna, varausmaksu hyvitetään takaisin viimeisen varatun ajan yhteydessä.

VARATUN AJAN SIIRTÄMINEN, PERUMINEN TAI TULEMATTA JÄTTÄMINEN:

  • Ethän tule kipeänä tatuoitavaksi. Mikäli sairastut, ilmoita siitä sähköpostitse tai viestillä HETI sairastuttuasi, jotta ehdimme hankkia tilallesi toisen asiakkaan. Lääkärintodistuksen esittämällä varausmaksusi pysyy voimassa.
  • Pidätämme oikeuden kieltäytyä tatuoimisesta mikäli asiakas saapuu paikalle sairaana (flunssa, yskä, kuume, tarttuvat taudit, jne). Mikäli asiakas saapuu paikalle ilmoittamatta sairaudestaan, tatuoijalla on oikeus peruuttaa tatuointisessio ja ottaa hyvityksenä varausmaksun summa.
  • Mikäli joudut siirtämään ajan alle 2 vuorokautta ennen varattua aikaa tai unohdat tulla sovittuna aikana paikalle, menetät varausmaksun. Uutta aikaa varatessasi sinun tulee suorittaa varausmaksu uudelleen. Myös mahdolliset muut varatut ajat siirtyy jonon perälle.
  • Aikaa voi siirtää maksimissaan 2 kertaa.
  • Mikäli et ole maksanut varausmaksua, peruuttamattomasta ajasta perimme 50 % palvelun hinnasta.