Hinnat

TATUOINTI

Varausmaksu on käytössä ja se maksetaan samalla kun aika varataan. Joko sähköisen ajanvarauksen kautta tai sitten tilisiirto lähetetään sähköpostiin. Varausmaksu on 50 – 150 euroa riippuen tatuoinnin koosta. Varausmaksu vähennetään tatuoinnin loppusummasta.

Ilmoitathan peruutuksesta VÄLITTÖMÄSTI, kun tiedät, ettet pääse sovittuna aikana paikalle. Viimeistään kuitenkin 2 vrk ennen varattua aikaa.

Tatuointien minimiveloitus on 120 euroa.

Tatuoiminen on puhtaasti käsityötä ja siinä tehdään loppuelämän taidetta sinun ihollesi.

Tatuoinnin hinta koostuu erilaisista näkymättömistä kuluista kuten esim. liiketilan vuokra, tatuointitarvikkeet, vakuutukset/eläkemaksut, korttimaksupääte + provisiomaksut, mainonta, verot sekä monet muut kuukausittaiset kulut. Tatuointitoimintaan liittyy myös paljon työtä varsinaisen tatuoimisen lisäksi mm. asiakaspisteen puhtaanapito, välineiden sterilointi, sosiaalisen median ylläpito sekä paperityötä. Tämä kaikki on otettu huomioon lähtöhinnassa.

Jokainen kuva hinnoitellaan yksilöllisesti ja hinta-arvio annetaan etukäteen. Huomioi, että kyseessä on hinta-arvio. Jos tatuointi muuttuu oleellisesti työn edetessä tai jos asiakas haluaa muutoksia tai lisäkuvia samalla, niin niistä veloitetaan erikseen.

Jokaisella tatuoinnilla on takuu ja kuvaa vahvistetaan maksutta, mikäli kyseessä on selvästi tatuoijan virhe. Jos on etukäteen tiedossa, että tatuointi ei tule todennäköisesti pysymään kerrasta tietyissä paikoissa (sormet, kämmenselkä, kyynerpää, taipeet, jalkapöytä), vahvistuksesta peritään minimiveloitus (120 e).

Tatuoinnin hintaan vaikuttaa käytetyt työtunnit, suunnittelun määrä, värien käyttö, tatuoinnin paikka ja kuinka monimutkainen kuva on. Ota rohkeasti yhteyttä sähköpostitse, soittamalla tai lähettämällä viestiä Facebookin kautta (Tatuointistudio Think Pink!), niin katsotaan yhdessä hinta-arvio ja suunnitellaan sinulle mieleinen tatuointi.

Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%.

Alla on esimerkkejä tatuointien hinnoista

HARMAASÄVYT JA MUSTA-VALKOTATUOINNIT

55 x 5 cm

KOKO XS, 5 x 5 cm. 120 e –

KOKO S, 5×10 cm 200 – 280 e

KOKO M, 10×10 cm. 280 – 420 e

Rooster koko noin 10 x 7 cm. Värilisä +20%

KOKO L 10×15 cm 420 – 500 e

Pöllö koko noin 10 x 15 cm. Värilisä +20%

KOKO XL, 10×20 cm 500 – 620 e

Rikkinäinen silta koko 10 x 20 cm

KOKO XL, 15x15cm 500 -620 e

Seteliruusu
koko noin 15 x 15 cm
Raharuusu koko noin 15 x 15 cm

Isommat koot hinnoitellaan tapauskohtaisesti. Iso selkätatuointi alkaen 1200 euroa. Vaatii yleensä kahdesta kolmeen tatuointikäyntiä. Ehkä enemmänkin.

Hirvi, koko noin 15 x 30 cm
Hirvitatuointi, koko noin 17 x 30 cm

Selkätatuoinnit alkaen 1200 euroa.

Muotokuvatatuointi 420 e

Värit + 20 %

Peittokuvat +20 %

Härällä on peitetty teksti ja kuvio. Koko noin 13 x 13 cm
Härällä on peitetty teksti ja kuvio. Koko noin 13 x 13 cm

Vanhan tatuoinnin (jonkun muun tekemän) korjaukset ja väritykset tuntiveloituksella; ensimmäinen tunti 120 €, seuraavat 100 €

HUOMIOI, ETTÄ JOKAINEN TATUOINTI ON YKSILÖLLINEN JA LOPULLINEN HINTA MÄÄRÄYTYY KUVAN (mm. monimutkaisuus, toiveiden muuttuminen tekovaiheessa) MUKAAN.
Yllä olevat hinnat ovat suuntaa antavia. Kysymällä saat hinta-arvion omasta toivekuvastasi.

KYNÄRUISKUMAALAUS

Kynäruiskumaalauksen hinnoittelu on hyvinkin yksilöllistä. Hintaan vaikuttaa se, tehdäänkö kuva autoon, moottoripyörään tai muuhun peltiin, pystyykö yksittäisen osan irroittamaan vai pitääkö koko muu kohde (auto, rekka) suojata.

Taulujen hinta määräytyy kuvan mukaan. Esimerkiksi 50 x 50 cm muotokuva yhdestä henkilöstä maksaa 450 euroa. Teos ei sisällä kehyksiä. Mikäli kuvaan halutaan useampi henkilö, hinta nousee 160 euroa/ lisätty henkilö. Eli esimerkiksi taulu kahdesta lapsesta maksaa 600 euroa. Ei kehyksiä. Yleensä teen tällöin myös taulun hieman suurempana kuin tuo aluksi mainittu 50 x 50 cm.

Eläinten muotokuvat ovat hieman edullisempia. 50 x 50 cm taulu yhdestä eläimestä maksaa 450 euroa.

Mikäli sinulla on idea, minä voin toteuttaa sen! Ota yhteyttä sähköpostitse: erikoismaalaus@ninamyllymaki.com