Hinnat

TATUOINTI

Varausmaksua ei peritä. Ilmoitathan peruutuksesta kuitenkin VÄLITTÖMÄSTI, kun tiedät, ettet pääse sovittuna aikana paikalle. Tällöin tatuoijalla on mahdollisuus ottaa venttajonosta joku halukas tilalle.

Minimiveloitus on 100 euroa. Minimiveloitus käsittää työpisteen valmistelun, desinfioinnit, neulat, musteet, suunnittelut yms. Eli vaikka kyseessä olisi 15 minuutissa tehtävä tekstitatuointi, tuo summa veloitetaan.

Jokainen kuva hinnoitellaan yksilöllisesti ja hinta-arvio annetaan etukäteen. Huomioi, että kyseessä on hinta-arvio. Jos tatuointi muuttuu oleellisesti työn edetessä tai jos asiakas haluaa muutoksia tai lisäkuvia samalla, niin niistä veloitetaan erikseen.

Jokaisella tatuoinnilla on takuu ja kuvaa vahvistetaan maksutta, mikäli kyseessä on selvästi tatuoijan virhe. Jos on etukäteen tiedossa, että tatuointi ei tule todennäköisesti pysymään kerrasta tietyissä paikoissa (sormet, kämmenselkä, kyynerpää, taipeet, jalkapöytä), vahvistuksesta peritään 50 euron maksu, joka kattaa työpisteen valmistelut, neulat ja musteet.

Tatuoinnin hintaan vaikuttaa käytetyt työtunnit, suunnittelun määrä, värien käyttö, tatuoinnin paikka ja kuinka monimutkainen kuva on. Ota rohkeasti yhteyttä sähköpostitse, soittamalla tai lähettämällä viestiä Facebookin kautta (Think Pink! by Nina Myllymäki), niin katsotaan yhdessä hinta-arvio ja suunnitellaan sinulle mieleinen tatuointi.

Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%

KYNÄRUISKUMAALAUS

Kynäruiskumaalauksen hinnoittelu on hyvinkin yksilöllistä. Hintaan vaikuttaa se, tehdäänkö kuva autoon, moottoripyörään tai muuhun peltiin, pystyykö yksittäisen osan irroittamaan vai pitääkö koko muu kohde (auto, rekka) suojata.

Taulujen hinta määräytyy kuvan mukaan. Esimerkiksi 50 x 50 cm muotokuva yhdestä henkilöstä maksaa 340 euroa. Teos ei sisällä kehyksiä. Mikäli kuvaan halutaan useampi henkilö, hinta nousee 160 euroa/ lisätty henkilö. Eli esimerkiksi taulu kahdesta lapsesta maksaa 500 euroa. Ei kehyksiä. Yleensä teen tällöin myös taulun hieman suurempana kuin tuo aluksi mainittu 50 x 50 cm.

Eläinten muotokuvat ovat hieman edullisempia. 50 x 50 cm taulu yhdestä eläimestä maksaa 300 euroa.

Mikäli sinulla on idea, minä voin toteuttaa sen! Ota yhteyttä sähköpostitse: erikoismaalaus@ninamyllymaki.com