Matkat

Think Pink Oy järjestää erikoismatkoja Yhdysvaltoihin ja matkoilla noudatetaan yleisiä pakettimatkaehtoja. Varaa oma matkasi tänään!

Ensi kevään Yhdysvaltain matkalle on vapautunut muutama peruutuspaikka. Kysy lisää tai varaa matkasi pinkholidays@ninamyllymaki.com

Think Pink Oy3185233-7
Think Pink Oy on rekisteröity Kilpailu- ja kuluttajaviraston matkanjärjestäjien vakuusrekisteriin.

Rekisterinumero: 723/21/Mj
Matkanjärjestäjä

MATKA YHDYSVALTOIHIN

16.3. – 2.4.2022

KESTO 17 VRK

Tervetuloa huikealle matkalle aina New Yorkin suurkaupungin sykkeestä Chicagon gansterikujille!

Matka starttaa Helsinki-Vantaan lentokentältä keskiviikkona 16.3.2022 ja loppuu 17 vuorokauden kuluttua samaan paikkaan. Näiden reilu kahden viikon aikana olemme saaneet tutustua Vapaudenpatsaaseen, Niagaran putouksiin sekä Elviksen ja Johnny Cashin kotimuseoihin. Unohtamatta tietenkään matkan kohokohtaa: MID-AMERICA TRUCKING SHOWTA! Näillä unohtamattomilla rekkafestareilla vietämme kaksi kokonaista päivää ja pääsemme tutustumaan toinen toistaan upeampiin ja kookkaampiin rekkavetureihin ja järjettömän upeisiin maalauksiin ja sisustuksiin. 

Amerikan mantereella liikumme ilmastoidulla ja wc:llä varustetulla bussilla (myös Wifi) ja meillä on käytössämme matkan ajan kaksi kuljettajaa, jotka vievät ryhmämme turvallisesti paikasta toiseen. Lisäksi mukana on suomalainen matkanjohtaja, joka neuvoo tarvittaessa.

Ohessa alustava matkaohjelma, joka saattaa muuttua, mikäli koronapandemia jatkaa myllertämistään. Toimimme aina paikallisten ohjeistuksien mukaisesti. 

Kuva, joka sisältää kohteen taivas, taso, ulko, lentokone

Kuvaus luotu automaattisesti

KE 16.3.2022 LÄHTÖPÄIVÄ

Kokoonnumme Helsinki-Vantaan lentoasemalle kello 10.30.

16.3.2022   AY 005        Helsinki – New York (JFK)
12:40-15:50

1.4.2022     AY 010        Chicago O’Hare – Helsinki
17:35-10:20 (2.4.)

Ajat ovat paikallisaikoja.

New Yorkissa majoitumme Manhattanilla hotelliin ja illalla kokoonnutaan tervetuliaismaljoille sekä käydään läpi matkan kulku ja oleellisimmat seikat.

TO 17.3. NEW YORK

Aikaero vaivaa luultavimmin vielä monia, joten tänään on vapaapäivä ja aikaa tutustua omaan tahtiin New Yorkiin.

PE 18.3. NEW YORK

Yhteinen reissu Vapaudenpatsaalle ja Ellis Islandille.

Kuva, joka sisältää kohteen taivas, ulko, vesi, kaupunki

Kuvaus luotu automaattisesti

LA 19.3. NEW YORK – BUFFALO

Aamiaisen jälkeen kello 9 meitä tullaan noutamaan ja matka kohti Buffaloa alkaa. Matkan kesto on noin 6,5 tuntia ja välillä pysähdymme ihastelemaan maisemia ja rekkaparkkeja.

SU 20.3. NIAGARAN PUTOUKSET

Kokopäiväretki  Niagaran putouksille. Lähtö hotellilta kello 9.00. Omatoimiretket kohteessa. Ajoaika hotellilta Niagaralle noin 30 minuuttia. Vietetään koko päivä putouksilla.

Kuva, joka sisältää kohteen ulko, vesi, taivas, luonto

Kuvaus luotu automaattisesti

MA 21.3. BUFFALO – DETROIT

Matka jatkuu kohti Detroitia. Koronatilanteesta ja maahantulosäännöksistä riippuen, reitti kulkee joko Kanadan tai Yhdysvaltain puolella. Yhdysvaltain puolella pysyen ajoaika on noin 6 tuntia, Kanadan kautta vähän lyhyempi.

TI 22.3. HENRY FORDIN AUTOMUSEO, DETROIT

Matkan hintaan kuuluu yhteinen tutustuminen Henry Fordin automuseoon. Siellä kuluu useampi tunti. Illalla vapaata aikaa tutustuen Detroitiin.

Kuva, joka sisältää kohteen auto, kaupunki, varattu, sininen

Kuvaus luotu automaattisesti

KE 23.3. DETROIT – INDIANAPOLIS

Aamiaisen jälkeen hyvästellään Detroit ja otetaan kohteeksi Indianapolis. Indianapolis on hyvä välietappi kerätä voimia tuleviin päiviin ja rekkafestareihin Louisvillessä.

TO 24.3. INDIANAPOLIS – LOUISVILLE

Kurvaillaan Louisvilleen ja ihmetellään paikalle saapuvia rekkoja. Seuraavat kaksi päivää vietetäänkin sitten kunnon jenkkimeiningeissä festareilla. 

PE 25.3. JA LA 26.3MID-AMERICA TRUCKING SHOW, LOUISVILLE

Mid-America Trucking Show. Liput sisältyvät matkan hintaan. Omatoimista ihmettelyä. Bussikuljetus hotellilta pelipaikalle ja takaisin. Sovittaessa hotellilla pääsee käymään myös kesken päivän.

Kuva, joka sisältää kohteen auto

Kuvaus luotu automaattisesti

SU 27.3. LOUISVILLE – NASHVILLE

Puolen päivän huitamissa hyppäämme taas bussiin ja suuntaamme nokan kohti Nashvilleä, Johnny Cashin kotikylää. Ajoaika on noin kolme tuntia. Majoitumme hotelliin ja vinkkinä kaikille: kannattaa käydä herkuttelemassa Nashville kuuluisia ribsejä iltasella!

MA 28.3. NASHVILLE – MEMPHIS

Aamupäivällä ohjelmassa on paketin hintaan kuuluva tutustumiskierros Johnny Cash -museossa. Oppaamme odottelee siellä meitä ja vie tunnelmalliselle ja musiikintäytteiselle kierrolle. 

Iltapäivällä pakkaudumme taas bussiin ja ajelemme Memphisiin. Ajoaika on noin 3,5 tuntia. Majoitumme viihtyisään hotelliin ja illalla  on ohjelmassa omatoimista tutustumista Missisippijoen rannalla sijaitsevaan Memphisiin.

Kuva, joka sisältää kohteen henkilö

Kuvaus luotu automaattisesti

TI 29.3. GRACELAND, MEMPHIS

Meille on varattu Elviksen kotitilalle Gracelandiin erikoiskiertokäynti ja pääsemme kurkistamaan rockin kuninkaan kotiin sekä kokoelmiin, joita siellä säilytetään. Kuningasta voi käydä tervehtimässä ja kunnioittamassa  tilan puutarhassa, jonne hänet on haudattu. Kiertue ja retki kuuluvat matkan hintaan.

Kuva, joka sisältää kohteen teksti, henkilö, sisä, raidallinen

Kuvaus luotu automaattisesti

Illalla on tarkoitus käydä pienellä päivällisristeilyllä Missisippijoella. Tällä hetkellä retkien varaaminen ei onnistu koronan takia. Tämä varmistuu lähempänä matkaa. Jos risteilylle ei päästä, otetaan käyttöön vaihtoehto B.  Illallisristeily  (tai vastaava) kuuluu matkan hintaan.

KE 30.3. MEMPHIS – ST. LOUIS

Matka jatkuu kohti Saint Louisia. Ajoaika kohteeseen on noin neljä tuntia. St. Louisissa voi käydä tutustumassa Eero Saarisen suunnittelemaan maamerkkiin, Gateway Archiin. Kaupunki on kaunis ja iltaelämä vilkasta. Omatoimista kulkemista.

TO 31.3. ST. LOUIS – CHICAGO

Aamiaisen jälkeen suunnataan bussin keula kohti Chicagoa. Ajoaika St. Louisista Chicagoon on noin 4,5 tuntia. Majoitutaan rauhassa hotelliin ja illalla nautitaan yhdessä illallinen jossain Chicagon lukuisista gansteriravintoloista. 

Kuva, joka sisältää kohteen ulko, vesi, joki, rakennus

Kuvaus luotu automaattisesti

PE 1.4. KOTIINLÄHTÖPÄIVÄ

Vähiin käy ennen kuin loppuu. Aamupäivällä on vielä aikaa tutustua Magnificent Mileen, ostoskatuun ja hankkia viime hetken kotiinviemiset. Kuljetus hotellilta kentälle lähtee kahdelta ja lento Suomeen kello 17.35. Kyseessä on Finnairin suora lento.

LA 2.4. SAAPUMINEN HELSINKIIN

Lento laskeutuu Helsinkiin klo 10.20 paikallista aikaa ja on aika sanoa kiitos ja näkemiin seuraavaan kertaan.

MATKAN HINTAAN KUULUU:

 • Finnairin lennot Hki – New York sekä Chicago – Helsinki, mukaan käsimatkatavaroiden lisäksi yksi ruumaan menevä matkalaukku. Lennolla tarjotaan kaksi ruokaa.
 • Viisumi (Esta)
 • Majoitus Yhdysvalloissa vähintään kolmen tähden hotelleissa kahden hengen huoneissa (pääosin Best Western -hotelliketju)
 • linja-autokuljetus koko matkan ajan. Käytössä ilmastoitu, korkeatasoinen linja-auto, jossa on wc sekä wifi. Mukana kaksi kuljettajaa
 • Yhteinen ohjelma:  Vapaudenpatsas, kierros Henry Fordin automuseossa, Mid-American Trucking Show 2 pvän liput, vierailu Johnny Cash museossa, vierailu Gracelandissa, Missisippi-illallisristeily (tai vastaava).
 • Tervetulotilaisuus New Yorkissa, päivällinen Memphisissä ja Chicagossa (ei juomia)

HINTAAN EI SISÄLLY

 • lounaat tai ruokajuomat, muut illalliset kuin ohjelmassa olevat
 • omat eväät, myös nestemäiset
 • yhden hengen huone (sen saa lisämaksusta ja tarve on ilmoitettava 60 vrk ennen matkan alkua)
 • ylimääräiset matkatavarat
 • parkkimaksut lentokentällä
 • ylimääräiset yöpymiset esim. lentoa edeltävänä yönä kotimaassa tai lennon jälkeen
 • matka- ja matkatavaravakuutus, matkustajalla oltava oma vakuutus matkan ajaksi.

MATKAN HINTA VEROINEEN 4 735 EUROA