Nina

NinaKauhajokinen erikoismaalari, Nina Myllymäki, loihtii kynäruiskullaan ajoneuvojen pintaan taideteoksia, jotka eivät jätä ketään kylmäksi. Tästä todisteena ovat monet palkitut, hänen maalaamansa rekat. Maalatessaan teosta, Nina ei tee juurikaan apuviivoja tai luonnoksia, vaan valmis kuva häilyy hänen päässään koko projektin ajan. ”Teen kaikki kuvat niin sanotusti vapaalla kädellä, ja kuvat syntyvät ja elävät edessäni”, Nina luonnehtii. Käytännössä maalausprojekti etenee siten, että asiakkaan kanssa sovitaan aikataulusta, Nina saa aiheen ja vapaat kädet sen toteuttamiseen ja asiakas saa tilauksensa ajallaan.

Nina on koulutukseltaan automaalari ja perusti oman yrityksen vuonna 2006. Tällä hetkellä Nina opiskelee kulttuurituotantoa (pääaineenaan tapahtumatuottaminen) Seinäjoen Ammattikorkeakoulussa. Tulevaisuudessa Ninan kautta saa maalausten lisäksi myös apua tapahtumien järjestämiseen sekä kulttuurialan osaamista.

”Ninan kanssa työskennellessä ei aika käy koskaan pitkäksi. Kahta samanlaista päivää ei tule. Eikä kahta samanlaista maalausta.”

Tatuointistudio Think Pink! perustettiin maaliskuussa 2019 Kauhajoen ydinkeskustaan. Samalla Erikoismaalaus N. Myllymäki yhdistettiin siihen ja sekä kynäruiskumaalaus että tatuointitoiminta tapahtuu yhden nimen alla, Think Pink!